AZ Recruitment

Welkom bij AZ Recruitment, opgericht in 2020.

Ons bedrijf is opgericht met als doel het verbinden van getalenteerde professionals met de juiste opdrachtgevers.

Als detacheringsbureau hebben wij ons in de loop der jaren gespecialiseerd in verschillende sectoren en vakgebieden, waardoor wij onze klanten een brede range aan kennis en expertise kunnen bieden. Of het nu gaat om IT, finance, engineering of sales, wij hebben altijd de juiste mensen beschikbaar.

Met ons uitgebreide netwerk van bedrijven en organisaties, zijn wij in staat om onze kandidaten toegang te bieden tot de meest interessante en uitdagende projecten en opdrachten. En daarbij verliezen we nooit uit het oog dat werk ook leuk moet zijn!

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en een goede relatie met onze klanten en kandidaten. Zo zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van hun wensen en ambities, en dat wij hen kunnen ondersteunen en adviseren gedurende het hele proces.

Bij AZ Recruitment gaan we voor het maximale resultaat en de beste ervaring voor zowel onze klanten als kandidaten. Wij geloven dat een goede match alleen kan worden gemaakt als er sprake is van vertrouwen, open communicatie en een positieve houding.

Dus, ben jij een getalenteerde professional op zoek naar de volgende stap in jouw carrière, of zoek je juist de juiste persoon voor jouw organisatie? Neem dan contact op met ons en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Met vriendelijke groet,

Team AZ Recruitment

Arnold Zijlstra

Arnold Zijlstra

Eigenaar
Sinds 2008 zit ik in de arbeidsbemiddeling, van commercieel tot niet-commercieel. In deze periode heb ik gemerkt dat ik veel voldoening haal uit de goede match te maken, dat op een goede, eerlijke en leuke manier wil werken met werkgevers en kandidaten. Je moet elkaar kunnen vertrouwen, eerlijk zijn en transparant zijn, dat zijn de 3 elementen waar het mee begint. De rest komt dan vanzelf…

Werkgevers zijn altijd op zoek naar goed personeel en daarbij kunnen we helpen door mee te denken, durven bij te sturen en eerlijk te zijn.

Met deze Friese nuchterheid zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven en kandidaten!