Nu ik een paar weken gestart ben als ondernemer, krijg ik vele leuke reacties! “Wat goed…!” en “Wat leuk en stoer…!” maar ook daar achteraan “…en dat in deze tijd (corona).”. Maar waarom niet in deze tijd? De corona heeft zeker een grote invloed op de economie en er zijn sectoren die het ontzettend lastig hebben, maar kijk ook hoeveel bedrijven erg creatief zijn geworden! Restaurants gaan zelf bezorgen, horecabedrijven gaan samen werken, je hebt private shopping… er worden veel nieuwe ideeën opgedaan. Daar moeten we aan vasthouden!

Ik merk zelf ook wel dat het moeilijker is dan voor de coronatijd, maar als ik en dan bekijk ik het natuurlijk vanuit mijn kant, kijk wat er de afgelopen weken aan samenwerkingen zijn ontstaan, dan word ik daar alleen maar blij en enthousiast van! Mensen die je willen helpen met opstarten, mensen die met je samen willen werken of gewoon iets gunnen omdat je net gestart ben. Hoe mooi is dat…

Hetgeen wat ik hiermee wil zeggen, wees creatief, zoek de samenwerking op (ook al zit je in verschillende sectoren), gun elkaar wat en geniet er volop van!

Prettig weekend!

Groet Arnold

Geef een reactie