Week 2 van AZ Recruitment is al weer voorbij en ben weer toe aan het schrijven van mijn blog. Waar ik het vandaag over wil hebben, is het komen tot een logo voor je bedrijf. Best wel lastig…

Als je hebt gekozen om voor je zelf te beginnen, wil je natuurlijk ook een logo dat past bij je bedrijf. Je hebt al een naam maar dan komt een logo. Ik ben begonnen te kijken op google naar andere bedrijven en naar tips die worden gegeven op internet. Uit deze informatie kwam ik tot een logo met alleen de kleuren zwart en wit. Ik was er trots op dat ik zelf iets had ontwikkelt! Tot iemand tegen mij zei: “kijk eens op internet naar de psychologie van kleuren in een logo…”. Nou, daar ga je dan… het veranderd je hele kijk op kleuren en op je gemaakte logo!

Opnieuw ben ik gaan tekenen en puzzelen maar nu ook kijkend naar wat ik als bedrijf bied en hoe past dat in het logo. Met deze wetenschap en mijn creativiteit opnieuw twee logo’s ontworpen en deze in de Whatsapp van familie en vrienden gedropt. En weet je wat, leuke reacties waarbij zelfs vrienden mee gingen denken en ontwerpen! Super leuk!

Maar wat betekent het logo van AZ Recruitment nu. Het heeft namelijk ook een betekenis. De AZ in het logo is voor de vacaturebank waar functies van A tot Z op komen en RECRUITMENT in het logo staat voor recruitment/werving&selectie opdrachten die ik persoonlijk uitvoer.

Wederom weer een kijkje in mijn leven als ondernemer!

Bedankt voor het lezen en fijn weekend allemaal!

Groet Arnold

Geef een reactie