De eerste week van AZ Recruitment zit er bijna op! Wat een leuke en interessante week met heel veel reactie’s van mensen zowel privé als zakelijk. Daarvoor iedereen nogmaals hartelijk dank! Het geeft mij nog meer inspiratie om er mee door te gaan!

Wat ik ook heb gemerkt afgelopen week is dat je als startende ondernemer voor keuzes komt te staan. Ik heb gemerkt aan mezelf dat ik nu soms anders denk over keuzes. In loondienst was dat toch wel anders. Begrijpelijk natuurlijk! Het is tenslotte jouw bedrijf waar het omgaat. Maar interessant om te merken dat je in sommige dingen anders gaat denken…

Ook al ga je soms iets anders denken, belangrijke pijlers waar ik me aan ga vasthouden, blijven: betrouwbaar, eerlijk & open, samenwerken en PLEZIER hebben!

Bedankt voor het lezen en alvast een prettige weekend!

Groet Arnold

2 Opmerkingen

Geef een reactie